Adana Demirspor'dan, Anderson'a servet

Anderson Oliveira
Anderson Oliveira

Adana Demirspor'un bomba transferi Anderson Oliveira'nın alacağı yıllık ücret herkesi şaşırttı. 1 Lig'in, transfer dönemi bitene kadar bir sürpriz yaşanmazsa en çok kazanan futbolcusu olacak. Sambacı, mavi lacivertli ekipten 3.4 milyon TL alacak.

Transfer döneminin bitimine az bir süre kalırken gözler üç büyüklere çevrilmişti ancak transfer bombasını Adana Demirspor patlattı. 8 yıl İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın formasını terleten Anderson Oliveira'yı kadrosuna kattı.

Adana Demirspor ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan deneyimli yıldızın, yıllık alacağı ücret 600 bin avro (3.4 milyon TL) olduğu ortaya çıktı. Bu rakam, 1 Lig için bir rekor anlamına geliyor. Transfer dönemi bitene kadar bir sürpriz yaşanmazsa Brezilyalı yıldız Anderson, 1. Lig'in en çok kazanan oyuncusu olacak.

Anderson Oliveira
Anderson Oliveira

Son olarak ülkesinde Coritiba'da görev yapan başarılı orta saha oyuncusunun Adana Demirspor ile imzaladığı sözleşmede 4 milyon avroluk (22.8 milyon TL) serbest kalma maddesi bulunuyor.

Taraftarlar sambacının sahaya inmesini iple çekiyor

Tek hedefini Süper Lig olarak belirleyen mavi lacivertliler, Anderson'un ortaya koyacağı performansı merak ediyor. Taraftarlar ve yönetim sambacının yeşil sahadaki marifetlerini merakla bekliyor. Demirspor, ilk lig maçını 10 Ağustos tarihinde deplasmanda Karabükspor ile oynayacak.

⭐ Manchester United’ın eski yıldızı Anderson, Adana Demirspor'a imza attı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()