Ahmet Çakar şampiyonu açıkladı

Ahmet Çakar katıldığı YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunuyor.
Ahmet Çakar katıldığı YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunuyor.

Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'de kıran kırana devam eden şampiyonluk yarışının bu hafta çözülebileceğini ifade ettiği bir yazı kaleme aldı. Çakar, Başakşehir'in Beşiktaş'ı yenmesi ve Galatasaray'ın da Kadıköy'den eli boş dönmesi halinde Abdullah Avcı ve öğrencilerinin ipi göğüsleyeceğini belirtti.

Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray ve Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçları öncesinde şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Ahmet Çakar, Galatasaray’ın deplasmanda Fenerbahçe’ye mağlup olması ve Başakşehir’in de Beşiktaş’ı devirmesi halinde Abdullah Avcı ve öğrencilerinin şampiyonluğunu ilan edeceğini öne sürdü.

Tam tersi bir senaryoyu da masaya yatıran Ahmet Çakar, Galatasaray’ın Kadıköy’den galibiyetle dönmesi ve Medipol Başakşehir’in de Beşiktaş’a mağlup olması durumunda Süper Lig’de şampiyonluk yarışının yeniden başlayacağını ifade etti.

  • “Diyelim ki kolay değil ama Başakşehir, Vodafone'da Beşiktaş'ı yendi. Cumartesi gecesi bu maç bitti ve pazar geceki dev derbi başladı. 20 yıllık gelenek devam etti ve yine kolay değil ama Fenerbahçe de Galatasaray'ı yendi. Bence o gece Başakşehir, kesinlikle şampiyon olmuştur. Diyelim ki yendiler ve pazar gecesi Galatasaray da 20 yıllık efsaneyi bozuverdi, o zaman Pazar gecesi 21.45'te Süper Lig, Başakşehir'in 3 puan farkıyla yeniden başlar.”
Bu gönderiyi Instagram'da gör

😎 Sergen Yalçın için sıradan bir gün.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()