Ahmet Çakar'dan olay sözler: Fenerbahçe hakem kararıyla kazandı

Ahmet Çakar'dan olay sözler: Fenerbahçe hakem kararıyla kazandı
Ahmet Çakar'dan olay sözler: Fenerbahçe hakem kararıyla kazandı

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u hakem kararıyla mağlup ettiğini söyledi.

Futbol yorumcusu ve eski Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Beyaz TV'de konuşan Çakar, Fenerbahçe'nin maçı hakem kararıyla aldığının altını çizdi.

‘Kamerayı çizgiye çekmek zor mu?’

Çakar, "Fenerbahçe maçı hakem kararıyla kazanmıştır. Allah, Beinsports'tan razı olsun. Türk futbolunun hak etmediği parayı veriyorlar. Piero sisteminin başında kim varsa kararı değiştirmiş. Bu piero kimin elindeyse o benim için önemli. Madem bu kadar paralar döküyorsun yayıncı kuruluş. Şu kamerayı çizgiye çekmek çok mu zor? Bu pozisyonun piero görüntüsünü, maçtan 1 saat sonra neden veriyorsunuz? Öyle yaparsanız beni konuşturursunuz. İngiltere ve İspanya'da birçok maç seyrediyoruz, peki bizde neden çizgi kamerası yok? Bugün Real Madrid-Atletico Madrid maçı oynandı. İspanya'da da yayıncı kuruluş Beinsports. O maçta da kullanıldı piero. Anında verdiler pozisyonu maçta. Türkiye'de pieronun manipülasyona açık olduğu mahkeme kararıyla belirlenmiştir. Erman Toroğlu mahkemede söyledi. ‘İçeride bir adam var’. Şansal Büyüka'ya soruyor 'içeri mi alayım, dışarı mı alayım topu' diye’ ifadelerini kullandı.

‘Manipülasyona açık’

Çakar, “Şansal Büyüka bunu kabul etmiyor ama Erman Toroğlu'nun da mahkemedeki açıklaması var. Kayıtlarda var bu. Ben 'Kötü niyetlidir, ya da değildir' demiyorum o arkadaş için. Bu iş manipülasyona açıktır diyorum” dedi.

(Fanatik)