Alanyaspor - Trabzonspor maçında gözden kaçan olay: Penaltı mıydı?

Alnayaspor - Trabzonspor maçında sahalarda ender görünen bir olay yaşandı.
Alnayaspor - Trabzonspor maçında sahalarda ender görünen bir olay yaşandı.

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor deplasmanda Alanayaspor'a 1-0 mağlup olurken, karşılaşmada futbolseverlerin daha önce rastlamadığı bir olay yaşandı. Alanyaspor'un defans oyuncusu kalecisini kutlamak isterken topa eliyle dokundu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor, kendi evinde Karadeniz ekibi Trabzonspor'u konuk etti. Alanyaspor, karşılaşmanın henüz başında defans oyuncusu Merih'le 4. dakikada bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. Ancak sahalarda ender görünen bir olay maça damgasını vurdu. Bu pozisyon penaltı tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Geceye damga vuran pozisyonda Aytemiz Alanyaspor'un savunma oyuncusu Georgios Tzavellas, kurtarış yapan kaleci Ufuk Ceylan'ı kutlamak için yanına gitti. Arkadaşını tebrik etmek isteyen Tzavellas'ın eli, Ufuk'un kontrolündeki topa değdi. Hakemin gözünden kaçan pozisyonda penaltı çalınmadı ve oyuna devam edildi.

Ünlü spor yorumcuları ikiye bölen pozisyona, eski hakem Bünyamin Gezer, "Tzavellas’ın yaptığına bakar mısınız? Top oyunda… Buyurun… Bunu görsem vallahi de billahi de penaltı çalardım" dedi.

Bünyamin Gezer'in bu sözlerine diğer yorumculardan ise ilginç tepkiler geldi. Tümer Metin, "Bravo hocam… Eli iyi yakaladın" derken Mehmet Demirkol, "Her dokunmadan penaltı olmaz hocam" ifadelerini kullandı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🌪️ Fırtına deplasmanda dindi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()