Ali Koç’tan tepki çeken sözler

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe tribüne giderek taraftarları teselli ediyor.
Başkan Ali Koç, Fenerbahçe tribüne giderek taraftarları teselli ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çaykur Rizespor yenilgisin ardından sarı-lacivertli taraftarların yanına giderek teselli etti. Futbolcuları hakkında "bunlar bu formanın ağırlığının farkında değiller" ifadesini kullanan Ali Koç'a Rıdvan Dilmen'den tepki gelti.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Başkan Ali Koç, taraftarların yanına giderek özür diledi.

Ali Koç, "Ne bağırsanız haklısınız. Mahcubuz size karşı. Düzelecek, öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten ötürü özür diliyorum. Her reaksiyonda haklısınız. Hani diyorsunuz ya; bu forma kutsaldır diye, evet kutsaldır ve bunlar bu formanın ağırlığının farkında değiller. Sabredin de diyemiyorum, mahcubum size" diyerek yanlarından ayrıldı.

Ali Koç, kurmaylarıyla birlikte taraftarların yanına gidiyor.
Ali Koç, kurmaylarıyla birlikte taraftarların yanına gidiyor.

RIDVAN DİLMEN'DEN ALİ KOÇ'A TEPKİ

Ali Koç'un taraftara söylediği sözlerin ortaya çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Koç'un söylemlerini doğru bulmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen, "Sen şimdi diyorsun ki 'Arabaya binin, Sabiha Gökçen'e gidin bu çocukları yerle bir edin.' Bu söyledikleri çok tehlikeli. Hiç hoşuma gitmedi. Lütfen havalimanında bir düzeltme yapsın." dedi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔽 Cocu yönetimindeki Fenerbahçe serbest düşüşte...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()