Amatör Lig'de Maradona&Messi golü

Esosa'nın gol vuruşundan hemen öncesi.
Esosa'nın gol vuruşundan hemen öncesi.

Yozgatspor forması giyen Esosa'nın Ünyespor'a attığı golsosyal medyanın gündemine oturdu. Kendi yarı sahasından topu alarak rakip oyuncuları tek tek çalımlayarak topu ağlara gönderen Esosa, ilgi odağı oldu.

Bölgesel Amatör Lig'in 18. haftasında Yozgatspor 1959 ile Ünyespor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren mücadeleye Esosa damgasını vurdu.

Orta sahada topla buluşan Esosa Priestley Irogue, rakiplerini birer birer çalımlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Rakip takımı komple çalımlayarak taraftarları çılgına çeviren Esosa’nın bu golü akılara Messi ve Maradona’nın gollerini getirdi.

  • Yozgatspor 1959 forması giyen Esosa’nın Ünyespor’a attığı bu gol sosyal medyada büyük ilgi gördü ve binlerce kez paylaşıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yozgatspor 1959 Kulübü Başkanı Kazım Arslan, Esosa’nın golüne çok sevindiklerini ve bu sayede isimlerini tüm Türkiye’ye duyurduklarını ifade etti.

  • "Dün bir başka güzellik daha yaşadık. Oyuncumuz Esosa, Türkiye'de az görülen, liglerde az görülen gollerden birini attı. Son derece güzel ve estetik bir goldü. Bu da bizi ayrıca sevindirdi. Bu vesile ile Yozgatspor'un Türkiye gündemine taşınmış olması, ana haber bültenlerinin konusu olması bizi ayrıca sevindirdi. İki yabancı futbolcumuz var. İkisi de genelde ilk 11'de oynuyor ve takıma da çok güzel katkıları olan futbolcular, takımımızın vazgeçilmez oyuncuları."