Ara transfer döneminin en parlak imzasını açıkladı

Shinji Kagawa maçtan önce ısınırken gülümsüyor.
Shinji Kagawa maçtan önce ısınırken gülümsüyor.

Mehmet Demirkol, beIN SPORTS'ta yayınlanan beIN Final isimli programda ara transfer dönemine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, Kagawa'nın bu transfer döneminin en parlak ismi olduğunu savundu.

Yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Final isimli programda Spor Toto Süper Lig’de ara transfer döneminin en parlak imzasını açıkladı.

Beşiktaş’ın Borussia Dortmund’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Shinji Kagawa hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Demirkol, Japon futbolcunun ara transfer döneminin en parlak imzası olduğunu ifade etti.

  • “Bu transfer döneminde gelen en parlak isim Shinji Kagawa”

Mehmet Demirkol, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada ise Kagawa’nın dünya yıldızı olduğunu söylemiş ve yeniden Avrupa’nın büyük kulüplerine dönebileceğinin sinyallerini vermişti.

  • Kagawa ise sonuçta bir dünya yıldızı. Yaşı 29, halen oynar. Avrupa’nın büyük kulüplerine dönebilir. Oyun zekası yüksek. Alexvari bir görüntüsü var. Hagi de büyük teknikti, Alex de. Çok zoru çok basit yapabilen bir oyuncu. Umarım diğer haftalarda da bu performansı devam eder. Nerede oynayacağı önemli.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🇯🇵 Son Samuray. #Kagawa

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()