Arda Turan'ın yeni rotası

Arda Turan, Başakşehir formasıyla attığı golün sevinci yaşıyor.
Arda Turan, Başakşehir formasıyla attığı golün sevinci yaşıyor.

Şarkıcı Berkay Şahin'le yaşadığı olaylı gece sonrasında manşetlerden düşmeyen Arda Turan için Çin iddiaları yeniden gündeme gelmeye başladı. Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Arda Turan'ın ara transfer döneminde Çin'e gideceğinin sinyallerini verdi.

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, şarkıcı Berkay Şahin’le yaşadığı olaylı gecenin ardından gündemden düşmeyen Arda Turan’ın son yıllardaki çalkantılı yolculuğunu kaleme aldı.

Milli futbolcunun hayatı yanlış yorumladığını ve egosunu dizginleyemediğini belirten Atilla Gökçe, Arda Turan’ın Başakşehir kariyerinin de uzun soluklu olmayacağı görüşünde. Gökçe, Arda Turan’ın Ocak ayında Çin’e gidebileceğinin sinyallerini verdi.

Arda Turan ile Berkay Şahin, hastanenin check-up servisinde tartışıyor.
Arda Turan ile Berkay Şahin, hastanenin check-up servisinde tartışıyor.
  • Başakşehir Spor Kulübü, kuruluşundan beri en kritik dönemi yaşıyor. Borçları yok. Kimseyle kavgaları yok. UEFA, Financial Fair Play ilkeleri, CAS, TFF gibi kurumlarla alıp veremediği de yok. Sadece Arda için hiç de hak etmedikleri büyük sıkıntıları var. Pazartesi akşamı yaptıkları olağanüstü yönetim kurulu toplantısından sonra Arda’ya 2,5 milyon TL ceza verdiklerini açıkladılar. Karar ve yaptırım hakları saklı. İsteseler, kiralık filan demeden, PFDK’dan aldığı cezaya dayanarak sözleşmesini feshedebilirlerdi. Bu soruyu Başkan Göksel Gümüşdağ’a sordum: “Böyle bir uygulama yaparsak, onu uçurumdan aşağı atıp öldürmüş olabiliriz” dedi. Sonradan açıkladıkları karar da bu yaptırımın şimdilik uygulanmadığını gösteriyor. Göksel Gümüşdağ sabırsızlıkla yılbaşını bekliyor. Marco Polo gibi... Arda Turan’a da galiba Çin yolları görünüyor.

Daha önce de adı Çin kulüpleriyle anılan Arda Turan’a dudak uçuklatacak bir teklif geldiği iddia edilmişti. Dönemin haberine göre; Beijing Guoan, yıldız futbolcu için Barcelona'ya tam 100 milyon avro önermişti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

⚡ Arda Turan, olaylı gecenin bedelini ağır ödüyor.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()