Avrupa Ligi'nde yayın krizi çözüldü: Maçlar şifresiz yayınlanacak!

Avrupa Ligi'nde yayın krizi çözülüyor.
Avrupa Ligi'nde yayın krizi çözülüyor.

Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi grup maçlarının yayıncısı belli oldu. Yayın konusunda belirsizlik hakkında sporseverlerin merakı devam ederken, konu hakkında dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Maça saatler kala Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda beIN Sports canlı yayın araçlarının hazırlıklara başladığı belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor gruplarında ilk karşılaşmalarına bu akşam çıkıyor.

Temsilcilerimizin karşılaşmalarının hangi kanalda yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak edilirken, konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Karşılaşmaya saatler kala, beIN SPORTS canlı yayın araçlarının statlara giriş yaptığı ve hazırlıkların başladığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluştan da maçların başlamasına dakikalar kala resmi bir açıklama geldi. BeIN Sports, Avrupa Ligi'nde mücadelede edecek temsilcilerimiz; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un maçlarını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

Karşılaşmaların yayınlanacağı kanalların listesi şu şekilde;

                                    
                                    Beşiktaş-Sarpsborg: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1 Akhisarspor-Krasnodar: beIN SPORTS 2 Dinamo Zagreb-Fenerbahçe: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1
Karşılaşmaların yayınlanacağı kanalların listesi şu şekilde; Beşiktaş-Sarpsborg: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1 Akhisarspor-Krasnodar: beIN SPORTS 2 Dinamo Zagreb-Fenerbahçe: beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS 1
Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında da yayıncı son dakikada belli oldu

                                    
                                    Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde de benzer bir durum yaşanmış, karşılaşmanın yayıncısı maçlara saatler kala belli belli olmuştu. BeIN Sports müsabakanın başlamasına az bir süre kala yayın hakkını aldığını açıklamıştı.
Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında da yayıncı son dakikada belli oldu Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde de benzer bir durum yaşanmış, karşılaşmanın yayıncısı maçlara saatler kala belli belli olmuştu. BeIN Sports müsabakanın başlamasına az bir süre kala yayın hakkını aldığını açıklamıştı.