Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel'e fırça

Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel'e fırça
Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel'e fırça

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başakşehir maçında Volkan Demirel'e fırça attı. Sarı lacivertli ekibin attığı golden sonra bir anlık dikkatsizlik yapan Volkan Demirel, Kocaman'ın gazabına uğradı.

Spor Toto Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmada Volkan Demirel, Aykut Kocaman’dan beklenmedik bir fırça yedi. Sarı lacivertli ekibin Fernandao ile attığı golü kalesinde kutlayan Volkan Demirel, takım arkadaşlarının saha dışında olduğunu fark etmeyince Aykut Kocaman’ın gazabına uğradı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Takım arkadaşlarının tamamı gol sevincini saha dışında yaşadığı için Başakşehir’in oyunu başlatmasına engel olması gereken Volkan Demirel, kalesini terk ederek orta alana doğru gelmesi gerekirken kalesinde kalınca Aykut Kocaman’dan azarı yedi.

Aykut Kocaman, deneyimli eldivene seslenerek, “Neden orta sahaya gelerek rakibin kurallara göre oyunu başlatmasını engellemiyorsun” ifadelerini kullandı. Aykut Kocaman’ın bu bağırışı, dikkatli gözlerden kaçmadı.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Bunun üzerine Volkan Demirel orta sahaya doğru ilerledi ve Başakşehir'in oyunu erken başlatmasını engelledi.

  • Kurallara göre; gol sevinçlerinde 10 oyuncu saha dışındayken kaleci yerindeyse, rakip takım santra yaparak oyunu başlatma hakkına sahip. Ancak kaleci yerinde değilse ve saha içerisindeyse rakip takımın oyunu başlatmak için gol atan ekibin sahaya dönmesini beklemesi gerekiyor.