Aziz Yıldırım ile Aydınlar'ın yan yana olduğu fotoğraftaki sır!

​Aziz Yıldırım ile Aydınlar'ın yan yana olduğu fotoğraftaki sır!
​Aziz Yıldırım ile Aydınlar'ın yan yana olduğu fotoğraftaki sır!

Fenerbahçe ile Acıbadem arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşması nedeniyle Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar yıllar sonra yan yana geldi. Ancak ikilinin çektirdiği fotoğraftaki bir nokta kimsenin dikkatinden kaçmadı.

Acıbadem Sağlık Grubu ile Fenerbahçe arasında forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağlandı. Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar imzalar atıldıktan sonra objektiflere birlikte poz verdi. Kulübün internet sitesinde yer alan fotoğraflarda bir nokta ise dikkatlerden kaçmadı.

Akıllar karıştı

Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar yan yana geldi.
Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar yan yana geldi.

Formaların hemen arkasında bulunan sözleşme buzlandı. Bu durum ise akılları karıştırdı.

Sahneden indirildi

3 Temmuz sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar o dönemde verdiği kararlar ve temkinli davranışlarıyla Fenerbahçelilerin tepkisini çekti. Bu süreçte uzun yıllar boyunca aralarından su sızmayan Yıldırım ile Aydınlar'ın arasında sert rüzgarlar esmeye başladı. Hatta başkanlık seçimlerinde adaylığını koyan Aydınlar, Yıldırım tarafından sahneden indirildi.

Yan yana geldile

Aradan yıllar geçti ve ikili Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda bir kez daha yan yana geldi. Fanatik'in iddiasına göre sözleşmenin buzlanmasının altında farklı bir neden yatıyor olabilir. Gazetede yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

Herkes, bu anlaşmadan kulübün ne kadar kazandığını öğrenmeye çalışırken akıllara da Aydınlar’ın şike sürecinde dediği, “Fenerbahçe dava sonucunda beraat eder, disiplin kurullarında suçsuz bulunur ve CAS’tan davayı kazanırsa, parayı tahsil etmeleri için TFF’ye gitmelerine gerek yok. O durumda 45 milyon Euro’luk tazminatı cebimden ödeyeceğim” sözleri geldi.