Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi

Aziz Yıldırım ve Mete Kalkavan PFDK'ya sevk edildi​
Aziz Yıldırım ve Mete Kalkavan PFDK'ya sevk edildi​

Aykut Kocaman maç bitiminde hakem Mete Kalkavan’a yönelik sözleri, Aziz yıldırım ise resmi sitede yayınlanan bir yazı nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Aykut Kocaman maç bitiminde hakem Mete Kalkavan’a yönelik “Kendini dürüst zannediyorsun, adil zannediyorsun dürüst de değilsin, adil de değilsin” dediği iddiasıyla tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Aziz Yıldırım ise Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yayınlanan "Sorun Türk Futbolunun Dizayn Edilmesi Sorunudur" başlıklı yazı nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

İşte, Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama:

  • "3 Şubat Cumartesi günü sahamızda oynadığımız Gençlerbirliği maçımızın ardından, Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman’ın maç bitiminde hakem Mete Kalkavan’a yönelik “Kendini dürüst zannediyorsun, adil zannediyorsun dürüst de değilsin, adil de değilsin” dediği iddiasıyla tedbirli olarak, 4 Şubat 2018 Pazar günü resmi sitemizden yaptığımız “Sorun Türk Futbolu’nun Dizayn Edilmesi Sorunudur” başlıklı yazımız nedeniyle, Kulübümüz ve Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından tarafımıza gönderilen yazı ile öğrenilmiştir."