Bafetimbi Gomis'in geleceği belli oldu

Bafetimbi Gomis
Bafetimbi Gomis

Galatasaray ile zam pazarlığına tutuşan Bafetimbi Gomis, kulübün çektiği restin ardından geri adım atmak zorunda kaldı. Fransız oyuncu, takımda kalmak istediğini yönetime bildirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da son günleri meşgul eden Bafetimbi Gomis krizi tatlıya bağlandı. Fransız golcü, Galatasaray’da kalmak istediğini menajeri aracılığıyla kulübe iletti.

Bafetimbi Gomis’in menajeri Patrick Mendy’nin zam pazarlıklarına cevaben ‘ayrılabilirsiniz’ restini çeken sarı kırmızılı yönetim, başarılı golcü ve menajerine geri adım attırdı. Önümüzdeki 2 sezon için net 9 milyon avro talep eden Gomis, bu talebi karşılık bulmayınca sosyal medya üzerinden buzları eriten bir paylaşımda bulundu.

Deneyimli oyuncu, Türk bayrağıyla çekildiği fotoğrafını paylaşarak, altına “Bu ülkede olduğum her gün için çok mutluyum” notunu düştü. Söz konusu paylaşım, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve Gomis’in takımda kalmak istediği yönünde yorumlandı.

NELER OLMUŞTU?

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre; sezon biter bitmez mevcut sözleşmesine zam istemiş ve 2 sezon için net 9 milyon avro talep etmişti. Yıllık ücretinin 3.35 milyon avrodan 4.5 milyon avroya çıkarılmasını talep eden Gomis’in ismi Suudi Arabistan ekibi Al Hilal Riyad ile anılmıştı ancak kulübün çektiği restin ardından, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak adına bu teklifi reddettiği belirtilmişti.

#preseason 🦁#aslan ❤️💛 #galatasaray J-7 🏆

Gomis (@bafetimbigomis)'in paylaştığı bir gönderi ()