Barcelonalı yıldıza soygun şoku!

Barcelonalı yıldızın başına gelmeyen kalmadı
Barcelonalı yıldızın başına gelmeyen kalmadı

Devre arası transfer döneminde 120 milyon avroya Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Philippe Coutinho'nun evine hırsız girdi.

Devre arasında Barcelona'ya 120 milyon avro karşılığında transfer olan Philippe Coutinho, Barcelona'daki evinin soyulmasıyla şoka uğradı.

İspanyol basınında çıkan habere göre gece ailesi ile birlikte yemeğe çıkan Coutinho, 1.30'da eve dönmesiyle büyük bir şok yaşadı. Evinin soyulduğunu gören Brezilyalı yıldız, hemen telefona sarılıp polisi arasa da henüz hırsızlara ulaşılamadı.

CHELSEA MAÇINA GİTMEDİ

Olay sonrasında büyük bir üzüntüye giren sambacı, Chelsea ile oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı için takımla birlikte Londra'ya gitmedi. Daha önce Liverpool ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için talimatlar geriği forma giyemeyen Brezilyalı yıldız, bu süre zarfından ailesi ile birlikte zaman geçirmeyi tercih etti.

Ailesi ile çıktığı akşam yemeğinin ardından eve dönüşte korkunç bir görüntüyle karşılaşan Coutinho'ya, Barcelona'da aldığı evin ise takım arkadaşı Luis Suarez tarafından tavsiye edildiği öğrenildi.

SAMBACIYA BİR DE ÇEKİCİ ŞOKU!

Bu arada Philippe Coutinho alışverişe çıktığı sırada aracını yanlış yere park etti. Arabasını çekiciye kaptıran Brezilyalı, cezayı ödedi ve aracını geri aldı.