Başakşehir'le anlaşan Arda, Fatih Terim'den yine kaçamadı!

​Başakşehir'le anlaşan Arda, Fatih Terim'den yine kaçamadı!
​Başakşehir'le anlaşan Arda, Fatih Terim'den yine kaçamadı!

Fatih Terim ile Milli Takım’da yaşadığı sorunlar nedeniyle Galatasaray'a gitmeyen ve Başakşehir'le anlaşan Arda Turan, maçlara 3. İstanbul Fatih Terim Stadı'nda çıkacak.

Süper Lig'de ilk yarının lideri Medipol Başakşehir, Arda Turan'la anlaşarak bombayı patlattı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Arda Turan'la prensipte anlaştık. Ekibim, oyuncu temsilcisi ve Barcelona kulüp yetkilileri temas halindeler. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri döneceklerdir" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A DÖNEMEDİ

Barcelona'dan ayrılma kararının ardından Galatasaray'a dönmek isteyen ancak Fatih Terim'in göreve gelmesiyle bu hayali suya düşen Arda, Başakşehir'in teklifini kabul etti.

FATİH TERİM TESADÜFÜ

Son dakikada bir problem çıkmazsa ligin 2. yarısında Başakşehir forması giyecek olan Arda, 3. İstanbul Fatih Terim Stadında oynayacak. Fatih Terim ile Arda Turan'ın arası, Milli Takım'da yaşanan tartışma sonrasında bozulmuştu. Fatih Terim'in gelmesinin ardından Galatasaray'a dönme düşüncesini aklından çıkaran Arda, yine Fatih Terim'den kaçamadı. Milli Futbolcu Başakşehir'in Fatih Terim Stadı'nda top koşturacak.