Beşiktaş Oğuzhan için Arsenal'le görüşüyor!

Beşiktaş Oğuzhan için Arsenal'le görüşüyor!​
Beşiktaş Oğuzhan için Arsenal'le görüşüyor!​

Arsenal, Oğuzhan Özyakup'un bir sonraki satışında yüzde 30’luk pay hakkından vazgeçmesi için 1 milyon Euro teklif eden Beşiktaş'ı, Ada’ya davet etti. Kartal, yapılacak pazarlıkta istediğini alırsa, Ozi’nin yeni sözleşmesini hemen duyuracak.

Taraftarlar, Beşiktaş’ın Oğuzhan Özyakup ile 5 yıl için prensipte anlaşmış olmasına rağmen, neden hala resmi imzayı attırmadığını merak ediyordu. Siyah-beyazlılar, 24 yaşındaki yıldızın Arsenal’in elindeki yüzde 30’luk satış hakkını da almak istiyor. Bunun için İngiliz kulübüne 1 milyon Euro teklif eden Beşiktaş yönetimine sonunda beklediği yanıt geldi.

Gönderdikleri mesajda Oğuzhan’ın çok özel bir futbolcu olduğunu vurgulayan Arsenal yetkilileri, “Ona çok değer veriyoruz. Eğer Oğuzhan’ın bizdeki yüzde 30’luk satış hakkını almak istiyorsanız İngiltere’ye gelin görüşelim” ifadesini kullandı.

Beşiktaş yönetiminin bu hafta İngiltere’ye gidip Oğuzhan için masaya oturması bekleniyor. Beşiktaş, Ozi’yi 2013’te 500 bin Euro’ya alırken, Arsenal’e bir sonraki satıştan yüzde 30’luk pay vermeyi kabul etti. Oyuncunun sözleşmesi yenilense bile bu hak kaybolmuyor.

Kaynak: Sabah