Beşiktaş taraftarlarına kötü haber: O da gidiyor!

​Beşiktaş taraftarlarına kötü haber: O da gidiyor!
​Beşiktaş taraftarlarına kötü haber: O da gidiyor!

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği başarılı performansla kariyerinde adeta ikinci baharı yaşayan Ryan Babel, bir anda transfer döneminin gözdesi oldu. Beşiktaş'ta çıktığı 23 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Babel için teklifler de gelmeye başladı.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ile birlikte takımı sırtlayan Ryan Babel, bir anda transferin gözde isimlerinden biri oldu. Beşiktaş'ta adeta yeniden doğan Hollandalı yıldız, Çin Ligi'nden menajerler aracılığıyla 14 milyon avroluk bir teklif verilmişti. Fikret Orman ise bu konuda ağırdan alarak beklemeye geçmişti.

Transfer dönemine girilmesi ile birlikte bu öneriyi değerlendirmeye alan Başkan Fikret Orman’ın, konuyla ilgili kararını verdiği bildirildi. Orman'ın konuyla ilgilenen Asbaşkan Umut Güner’e, teklifin yazılı getirilmesi halinde bu öneriye sıcak bakacaklarını ilettiği kaydedildi. Bu gelişme sonrasında Güner’in, teklifi kulübe getiren menajere Başkan’ın talimatını tekrarladığı ve öneriyi resmen getirmesini istediği öğrenildi.

BABEL GÖNÜLSÜZ

Siyah-beyazlılardan yıllık 9.5 milyon TL kazanan Ryan Babel’e, Çin kulübünden 20.5 milyon TL maaş teklif edildiği aktarılırken, oyuncunun bu transfere pek sıcak bakmadığı öğrenildi.

Tatilini Dubai’de değerlendiren Hollandalı futbolcunun, 2 kat fazla maaşa rağmen Beşiktaş’tan ayrılığa olumsuz baktığı ancak, Başkan Fikret Orman’ın kendisiyle ilgili vereceği karara uyacağı ifade edildi.