Beşiktaş yeni forvetini buldu

Beşiktaş yeni forvetini buldu​
Beşiktaş yeni forvetini buldu​

Cenk Tosun'un Everton'a rekor bedelle satılmasının ardından Beşiktaş'ın, listesindeki Cyle Larin ile 3+1 yıllık anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Transfer dönemine girilmesiyle Cenk Tosun'u rekor bir bedelle Everton'a satan Beşiktaş, golcüsünün gidişinin ardından oluşan boşluğu doldurmak için çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlıların adı daha önce Demba Ba, Slimani, Iheanacho ve Larin gibi isimler bulunuyordu. Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş, geçen sezon Atiba'nın önerdiği Cyle Larin ile anlaşma sağladı.

Amerika futbol ligi MLS'de, Orlanda City formasını terleten Cyle Larin ile Beşiktaş'ın dün gece saatlerinde 3+1 yılığına anlaşma sağladığı belirtilen haberde, oyuncunun bu hafta içinde İstanbul'a gelerek imza attıktan sonra Antalya'da devam eden kampa katılacağı ileri sürüldü.

  • Jamaika asıllı Kanadalı futbolcu, geçtiğimiz sezon 28 maça çıkmış ve 12 gol atarken 3 de asistle oynamıştı. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon avro olan Larin, Kanada Milli Takımı'nda da 21 maç oynayarak 5 gol kaydetti.