Beşiktaş'a müjdeli haber: Bayern Münih'in yıldızı sakatlandı

Thomas Müller
Thomas Müller

Almanya Federasyon Kupası'nda Bayer Münih'in Paderborn'u 6-0 yenerek yarı finale çıktığı maçta yıldız oyuncu Thomas Müller sakatlandı. Müller'in Beşiktaş' karşı oynayıp oynayamayacağı belli değil.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih, Almanya Federasyon Kupası çeyrek finalinde 3. Lig ekibi Paderborn ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye iyi başlayan Münih ekibi, 20. dakikada Kingsley Coman, 25. dakikada Robert Lewandowski ve 42. dakikada Joshua Kimmich'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İlk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Bavyera ekibi, 55. Dakikada Tolisso, 86 ve 89. dakikalarda Arjen Robben'in ayağından bulduğu gollerle farkı daha da arttırdı ve karşılaşmayı 6-0 kazanarak yarı finale çıktı.

THOMAS MÜLLER SAKATLANDI

Bu arada Bayern Mühih'in Alman milli futbolcusu Thomas Müller, 32. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Müller'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapılmazken Beşiktaş'la oynanacak ilk maçta oynamama ihtimalinin olduğu ifade edildi.

Beşiktaş ile Bayern Münih arasındaki ilk maç 20 Şubat'ta Almanya'da, rövanş karşılaşması ise 14 Mart'ta İstanbul'da oynanacak.