Beşiktaş'a 'şampiyon' golcü!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Olivier Giroud'u kadrosuna katacağı iddia edildi.

Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılmasının ardından forvet transferi için şimdiden kolları sıvadığı belirtildi. Siyah beyazlıların, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Fransız golcü Olivier Giroud'un peşinde olduğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, beklenen performansı bir türlü veremeyen ve son zamanlarda yaşanan pürüzlerden dolayı İspanyol golcü Alvero Negredo ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı. İspanyol golcünün, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr'a gitmesinin ardından yönetimin, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için şimdiden hazırlandığı öne sürüldü.

Fanatik'in haberine göre hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, bu doğrultuda ilk adayı İngiltere Premier Lig’den bulduğu iddia edildi. Yönetimin, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Fransız golcüsü Olivier Giroud’un peşinde olduğu öne sürüldü.

Siyah beyazlıların, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışmaya başladığı belirtilirken, yıldız isim ve Chelsea’yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde start vereceği ifade edildi.

  • 2018 Dünya Kupası'nda Fransa ile şampiyon olma başarısı gösteren Olivier Giroud'un turnuvada golü bulunmuyor. Fransız golcünün Chelsea formasıyla çıktığı 22 maçta 5 gol 6 asisti bulunuyor.