Beşiktaş’ın yeni transferi Pepe yanlış formayı giydi!

Pepe, Beşiktaş'a imza attı.
Pepe, Beşiktaş'a imza attı.

Beşiktaş ile 2+1 yıllık anlaşmaya varan Pepe'ye yanlış forma verildi.

Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran Pepe transferi mutlu sona ulaştı.

İmzayı attı
Bonservisi elinde bulunan Pepe, Beşiktaş ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. 34 yaşındaki futbolcu senelik 4.5 milyon Euro garanti ücret alacak. Ayrıca Kara Kartal ünlü futbolcuya 1.5 milyon Euro imza parası ödeyecek.
İmzayı attı Bonservisi elinde bulunan Pepe, Beşiktaş ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. 34 yaşındaki futbolcu senelik 4.5 milyon Euro garanti ücret alacak. Ayrıca Kara Kartal ünlü futbolcuya 1.5 milyon Euro imza parası ödeyecek.
Forma krizi
Asbaşkan Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu 10 yıldır Real Madrid forması giyen Pepe’ye imza attırmak için geçtiğimiz gün Lizbon’a gitti. Anlaşmanın ardından Beşiktaş resmi hesaplarından Pepe’nin fotoğrafını paylaştı. Ancak fotoğraftaki detay sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Pepe’nin giydiği formanın üzerinde ‘2’ yıldız bulunuyordu. Bu durum özellikle rakip takım taraftarları için espri konusu oldu.
Forma krizi Asbaşkan Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu 10 yıldır Real Madrid forması giyen Pepe’ye imza attırmak için geçtiğimiz gün Lizbon’a gitti. Anlaşmanın ardından Beşiktaş resmi hesaplarından Pepe’nin fotoğrafını paylaştı. Ancak fotoğraftaki detay sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Pepe’nin giydiği formanın üzerinde ‘2’ yıldız bulunuyordu. Bu durum özellikle rakip takım taraftarları için espri konusu oldu.
İstanbul'a geldi
Dün gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Pepe'yi çok sayıda siyah-beyazlı taraftar karşıladı. Atatürk Havalimanı’ndaki yoğun ilginin yetenekli futbolcuyu bir hayli şaşırttığı ise dikkatlerden kaçmadı.
İstanbul'a geldi Dün gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Pepe'yi çok sayıda siyah-beyazlı taraftar karşıladı. Atatürk Havalimanı’ndaki yoğun ilginin yetenekli futbolcuyu bir hayli şaşırttığı ise dikkatlerden kaçmadı.
Pepe kimdir? 
Tam adı Kepler Laveran Lima Ferreira olan 'Pepe' 26 Şubat 1983'te Brezilya'nın Maceio şehrinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine Corinthians-AL'de başlayan Pepe ilk profesyonel sözleşmesini 2002'de Portekiz ekibi Marítimo ile imzaladı. Brezilya asıllı futbolcu 2007'den bu yana Portekiz Milli Takımı forması giyiyor. Pepe, 2007 yılında Porto'dan Real Madrid'e 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Deneyimli stoper geçtiğimiz sezon 18 maçta Real Madrid forması giydi ve sahada 1.460 dakika kaldı. Söz konusu maçlarda Pepe, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.
Pepe kimdir? Tam adı Kepler Laveran Lima Ferreira olan 'Pepe' 26 Şubat 1983'te Brezilya'nın Maceio şehrinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine Corinthians-AL'de başlayan Pepe ilk profesyonel sözleşmesini 2002'de Portekiz ekibi Marítimo ile imzaladı. Brezilya asıllı futbolcu 2007'den bu yana Portekiz Milli Takımı forması giyiyor. Pepe, 2007 yılında Porto'dan Real Madrid'e 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Deneyimli stoper geçtiğimiz sezon 18 maçta Real Madrid forması giydi ve sahada 1.460 dakika kaldı. Söz konusu maçlarda Pepe, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.