Beşiktaş'ta 4 isim sınırda

Beşiktaş, kritik mücadelede Antalyaspor deplasmanına çıkıyor.
Beşiktaş, kritik mücadelede Antalyaspor deplasmanına çıkıyor.

Beşiktaş'ın ligde Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağı mücadele öncesi siyah-beyazlı takımda 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta cezalı oyuncuların yanı sıra sarı kart sınırında olan isimler dikkat çekiyor.

4 isim sınırda

Beşiktaş, kritik Antalya deplasmanında iki yıldız isiminden yoksun mücadele edecek. Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kartla Ricardo Quarema ve aynı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Burak Yılmaz, Antalya’da takımını yalnız bırakacak. Öte yandan siyah-beyazlı ekipte Adem Ljajic, Necip Uysal, Dorukhan Toköz ve Gary Medel sarı kart sınırında bulunuyor.

Kagawa maç kadrosunda

Beşiktaş’ın transfer döneminin son gününde renklerine bağladığı Shinji Kagawa, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından Antalyaspor maç kadrosuna alındı. Güneş’in görev vermesi durumunda Kagawa, ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek.

[ "
  • Öte yandan devre arası transfer döneminde takıma katılan Isimat Mirin ve Muhayer Oktay da Antalya maçı kadrosuna dahil edildi.
" ]