Beşiktaş'ta 6 isim kamp kadrosuna alınmadı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, kamp kadrosuna 6 oyuncusunu dahil etmedi.
Beşiktaş'ta Şenol Güneş, kamp kadrosuna 6 oyuncusunu dahil etmedi.

Beşiktaş'ın Antalya kampına götürülecek kafilesinde; Tolga Zengin, Tolgay Arslan, Cyle Larin, Vagner Love, Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre yer almadı. Siyah-beyazlılarda yapılan son toplantının ardından Quaresma ve Larin'in de kampa götürülmesi kararının çıktığı iddia ediliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş ile sözleşme uzatmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, tecrübeli hocanın kararları doğrultusunda 6 futbolcunun Antalya kampına götürülmemesini de onayladı.

Şenol Güneş kamp öncesi yönetim ile yaptığı toplantıda satış listesinde olan ve transfer görüşmelerinde bulunacak hiçbir futbolcunun kampta olmamasını isteyince yönetimin satış listesine koyduğu isimler kampa dahil edilmedi.

Bu futbolcuların arasında Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan'ın da olması dikkat çekiyor. 5 aylık alacağını tahsil edemediği için kulübe ihtar çeken Ricardo Quaresma, yeni yapılanma doğrultusunda satış listesine konularak kamp kadrosundan çıkarıldı. Uzun bir süredir kadro dışı olan fakat yönetim tarafından affedilen Tolgay Arslan da teknik direktör Şenol Güneş tarafından kamp kadrosuna dahil edilmedi.

  • Tolgay Arslan'ın affedilmesine rağmen bazı kulüplerle temas halinde olması ve kendisi ile ilgilenen kulüplerinin ciddi girişimlerde bulunmasından dolayı satış süreci sonuçlanıncaya kadar takıma alınmayacağı öğrenildi. Beşiktaş'ta satış listesinde olduğu için kamp kadrosuna dahil edilmeyen diğer dört isim ise Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre oldu.

Quaresma ve Larin'in yapılan son toplantının ardından kampa götürülmesi yönünde karar çıktığı bildiriliyor.