Beto penaltıdan gol yemiyor

Beto'nun penaltıda rakibine geçit vermediği anlardan biri.
Beto'nun penaltıda rakibine geçit vermediği anlardan biri.

Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken Portekizli kaleci Beto, Skubic'in penaltısını kurtardı ve takımına 1 puan kazandırdı. Tecrübeli file bekçisi, Süper Lig'e bugüne kadar kurtardığı penaltılarla damga vurdu.

Teknik Direktör Tamer Tuna yönetimindeki Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken Portekizli kaleci Beto, Skubic'in penaltısını kurtardı ve takımına 1 puan kazandırdı.

Deneyimli eldiven böylece, Süper Lig kariyerinde karşılaştığı 12 penaltıdan 6 tanesini kurtarmış oldu. Beto, beyaz noktaya gelen rakiplerinin yarısında gol sevinci yaşatmıyor.

Göztepe taraftarının sevgilisi haline gelen başarılı file bekçisi daha önce Kayserispor'da Deniz Türüç ve Güray Vural, Karabükspor'da Yatabare, Akhisarspor'da Seleznov, Trabzonspor'da Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un penaltılarını kurtarmıştı.

  • 36 yaşındaki file bekçisi Skubic'in de penaltısını kurtararak yeniden gündeme oturdu. Beto ayrıca bu sezon 6 kez kalesini gole kapadı.