Bilal Kısa, Beşiktaş maçını değerlendirdi

Bilal Kısa, takımıyla sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor.
Bilal Kısa, takımıyla sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisarspor forması giyen tecrübeli futbolcu Bilal Kısa, Beşiktaş ile oynayacakları ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasını değerlendirdi.

Akhisarspor kaptanı Bilal Kısa şampiyonluk yarışından Burak Yılmaz'a kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında Beşiktaş'a karşı kazanmak istediklerini vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş son dönemlerde sıkıntılı. Pepe'nin ayrılması gibi içeride bazı sıkıntıları var. Burak ise Türkiye'nin en iyi golcüsü diyebilirim. Galatasaray'da da birlikte oynadım. Bana göre Türkiye'nin en iyi golcüsü. Beşiktaş'a çok katkı yapacağını düşünüyorum. İlk maçımızı evimizde onlara karşı oynayacağız. Beşiktaş'a karşı iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Burak gol atmaz, biz de Beşiktaş maçını kazanırız" dedi.

"Başakşehir ya da Galatasaray şampiyon olur"

Kaptan Bilal Kısa, ligde kötü günler geçiren eski takımı Fenerbahçe hakkında da, şunları ifade etti:

  • Fenerbahçe tarihinde ilk kez böyle bir duruma düştü. Açıkçası hiçbir futbol severe bu durumu istemez. Büyük bir camia. Onlarda ligin ikinci yarısında toparlanacaktır ama hedeften koptular. Bu sezon onlar için çok zor geçiyor. Onlara da başarılar diliyorum durumlarından dolayı. Çok da söylenecek bir şey yok, Her Fenerbahçe taraftarı bu durum çok üzgündür. İkinci yarı toparlanacaklardır. Galatasaray ise en büyük şampiyonluk adayı. Başakşehir ile birlikte ikisinden biri ipi göğüsleyecektir. Son döneme avantajlı giren takım şampiyonluk ipini göğüsler.