Bitkisel hayattaki Schumacher'in fotoğrafı sızdırıldı

Bitkisel hayattaki Schumacher'in fotoğrafı sızdırıldı​
Bitkisel hayattaki Schumacher'in fotoğrafı sızdırıldı​

Yaptığı kazanın ardından bitkisel hayattan çıkamayan ünlü F1 pilotu Michael Schumacher'in 4 yıl sonra ilk kez fotoğrafı sızdırıldı. F1 pilotunun fotoğrafi için yakını tarafından 1 milyon avro istendi.

Bir zamanların efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher, İsviçre'de kayak yaparken geçirdiği kazada kafasını çarpmış ve beyin kanaması geçirmişti.

Yaşadığı kaza sonrasında bitkisel yaşama giren efsane pilot, o gün bugündür en ufak bir kıpırtı göstermedi. Ailesinin isteği gereği fotoğrafı çekilmeyen Alman pilotun medyada hiç görüntüsü çıkmamıştı; fakat 4 yıl sonra ilk kezhasta yatağında bir fotoğrafı, Alman pilotun bir akrabası tarafından basına sızdırıldı.

FIRSATÇI AKRABA FOTOĞRAF İÇİN 1 MİLYON AVRO İSTEDİ

49 yaşındaki pilotun bir yakını, Cenevre'deki evine giderek Schumacher'i ziyaret etti. Bu esnada yatakta makineye bağlı haldeki fotoğrafını çekerek Avrupa basınına 1 milyon dolar karşılığında satmaya çalıştı.

SAVCILIKTAN DOĞRULAMA GELDİ

Almanya'da savcılık, olayın ortaya çıkmasıyla birlikte başlattı. Fotoğrafın Michael Schumacher'e ait olduğu doğrulanırken fotoğrafı çeken şahıs, gizlilik ve kişisel hakları ihlal suçlamasıyla yargılanacak.