Bosna Hersek ile Fatih Terim arasındaki ilk görüşme gerçekleşti

​Bosna Hersek ile Fatih Terim arasındaki ilk görüşme gerçekleşti
​Bosna Hersek ile Fatih Terim arasındaki ilk görüşme gerçekleşti

Bosna Hersek yetkilileri Galatasaray'ın da gündeminde olan Teknik Direktör Fatih Terim ile İstanbul'da görüştü. İşte ilk görüşmenin detayları...

Bosna Hersek Futbol Federasyonu yetkilileri İstanbul'a gelerek Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Tarık Hodzic'in aracı olarak organize ettiği görüşmede Bosna Hersek Futbol Federasyonu Heyeti'nden Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da bulundu.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Tarık Hodzic
Galatasaray'ın eski futbolcusu Tarık Hodzic

Görüşmeyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Tarık Hodzic; "Biz düşüneceğiz, taşınacağız. İki taraf da düşünecek taşınacak. İnşallah hoca gelir, biz de o zaman Avrupa Şampiyonası'na gideriz. İnşallah gelir, bütün Bosna istiyor, biz çok istiyoruz. Bütün Bosna ayakta." ifadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından Fatih Terim de konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bosna Hersekli dostlarımızla bir yemek yedik. Güzel bir yemek oldu. Tarık benim eski arkadaşım. Önümüzdeki günlerde bakacağız ne olduğuna. Herhangi bir anlaşma olursa biz söyleriz zaten." ifadelerini kullandı.