Burak Yılmaz depremi

Burak Yılmaz kaçırdığı golün ardından üzüntü yaşıyor
Burak Yılmaz kaçırdığı golün ardından üzüntü yaşıyor

Trabzonspor'daki geleceği yılan hikayesine dönen Burak Yılmaz, bordo mavili ekiple yol ayrımına geldi. Kulüp yönetimi tarafından Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın sözleşmesinin de feshedilmesi gündemde.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’da Burak Yılmaz krizi sürüyor. Bursaspor maçının ardından tribünlere gösterdiği tepki sebebiyle 500 bin Türk Lirası para cezası verilen deneyimli golcü, bordo mavili ekiple yol ayrımına geldi.

TRT Spor’da yer alan habere göre; Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda Burak Yılmaz'ın menajerini acil olarak kulübe çağırdı. Milli futbolcuyu kadro dışı bırakan Trabzonspor yönetimi kararı menajerine iletecek.

Burak Yılmaz idmanda tek başına dinleniyor.
Burak Yılmaz idmanda tek başına dinleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TRT Spor Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven, alacaklarına karşılık formülüyle Burak Yılmaz’ın sözleşmesinin fesih edilebileceğinin de altını çizdi. Yurduseven, “Ahmet Ağaoğlu'nun Burak Yılmaz'ın menajerine alacaklarına karşılık sözleşme feshini önereceği konuşuluyor.” İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 5-0 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Trabzonspor'da kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün menfaatleri konusunda ne gerekiyorsa bunların tereddütsüz yapılacağını söyledi.

Onur Kıvrak yediği 5. golün ardından büyük üzüntü yaşıyor.
Onur Kıvrak yediği 5. golün ardından büyük üzüntü yaşıyor.

Hayrettin Hacısalihoğlu şu an için yönetim kurulunun almış olduğu herhangi bir kararın bulunmadığını, bunun olması halinde kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Trabzonspor'un bulunduğu durumun şimdilik değerlendirildiğini ve yönetim kurulu toplantısında da görüşüleceğini aktaran Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

  • "Yönetimde bunu konuşacağız. Milli maç nedeniyle makul bir süre de var. O sürede düşünülür, toplantıda herkes düşüncesini söyler. Bir karar verilir, ona göre uygulanır. Kulüp için ne gerekiyorsa o yapılır. Şu anda hiçbir şey yok. Zaten şu anda oyuncular da daha önceden belirlenmiş program dahilinde izinde."

Hacısalihoğlu, şimdiye kadar bir karar verildiğinde hiç gizlenmediğini ve spor kamuoyu ile Trabzonspor camiasına bunların açıklandığını belirterek, "Trabzonspor'un menfaati konusunda ne gerekiyorsa tereddütsüz, bunlar yapılacaktır. Her şart, her durum ve her detayı taraftar bilmeyebilir ama inansınlar ki kulüp için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak." ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman, Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlıyor.
Ünal Karaman, Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlıyor.

ÜNAL KARAMAN İSTİFA ETTİ Mİ?

Teknik direktör Ünal Karaman'ın istifa edebileceğini yönetim kuruluna ilettiği şeklindeki haberlere ilişkin ise Hacısalihoğlu, "İstifa da yok, yönetimin gündeminde şu anda hoca değişikliği de yok. Futbolda bir hafta, bir ay, bir gün sonra ne olur bilinmez ama şu anda öyle bir gündem yok." şeklinde konuştu.