Canlı yayında Tudor için büyü iddiası

​Canlı yayında Tudor için büyü iddiası
​Canlı yayında Tudor için büyü iddiası

Galatasaray'ın Malatyaspor deplasmanında 2-1 mağlup olmasının ardından karşılaşmayı değerlendiren Erman Toroğlu, Igor Tudor ve yönetimi sert bir dille eleştirirken, ilginç bir iddia ortaya attı.

Süper Lig'in 16. haftasında Malatya deplasmanına lider olarak giden Galatasaray,2-1 mağlup olarak koltuğu Başakşehir'e kaptırdı.

Eski hakem Erman Toroğlu, karşılaşmanın sonrasında A Spor'a değerlendirmelerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun değerlendirmelerinden öne çıkanlar;

"TUDOR, DURSUN ÖZBEK'E BÜYÜ YAPMIŞ OLABİLİR"

  • "İşine bu kadar ihanet eden bir antrenör ben daha önce görmedim. Tudor, Dursun Özbek'e büyü yaptırmış olabilir çünkü gözüne perde inmiş durumda. Çift santrafor oynaman gerekirken sen 88'de oyuncu alıyorsun. 88'de oyuncu değiştirmen Malatya'nın lehine yapılan bir değişiklik. Tudor, ihanet ediyor, Galatasaray'a ve bundan sonra Fatih Terim de bu takıma gelmez. Galatasaray bundan sonra bir halt olmaz.

"FATİH TERİM'İN RESMİNİ İNDİREMEZSİNİZ"

  • "Galatasaray Tudor'u gönderemiyor ve benim aklıma artık kötü şeyler geliyor. Belhanda transferi falan sakat işler olabilir. Şimdi devre arası yeni bir hoca bile gelse bir iş başaramaz. Fatih Terim'i eleştiriyorlar istemiyorlar, kongrelerde 'Malum şahıs' diyorlar. Siz Fatih Terim'in resmini Galatasaray'dan indiremezsiniz."