Casillas'tan Beşiktaş itirafı: "Kelimeler yetmez"

​Casillas'tan Beşiktaş itirafı: "Kelimeler yetmez"
​Casillas'tan Beşiktaş itirafı: "Kelimeler yetmez"

Şampiyonlar Ligi'nde hafta içi Beşiktaş ile İstanbul'da karşı karşıya gelen Porto'nun İspanyol kalecisi Iker Casillas, Beşiktaş ve taraftarlarla ilgili flaş itiraflarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.hafta maçında Beşiktaş ile Porto 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla temsilcimiz Beşiktaş, gruptan lider çıkmayı garantiledi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Porto'nun dünyaca ünlü kalecisi Casillas Beşiktaş ve taraftarlarla ilgli şu ifadeleri kullandı:

  • "Beşiktaş çok iyi bir futbol ortaya koydu ve gruptan lider çıkmayı hak etti. Bir ara Beşiktaş Kulübü benimle ilgilendi. Hatta menajerler aracılığıyla bir temas da oldu ama sonrasında somut bir adım atılamadı. Ama gerçeği söylemek gerekirse böyle taraftarı ve yıldızları olan bir takımda forma giymeyi herkes ister."

Ayrıca Beşiktaşlı taraftarlar hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan Casillas; "Seyirci için kelimeler yetmez. İnanılmazdı. Statta futbolcuları heyecanlandıran ve hırslandıran bir atmosfer yaratıyorlar. Taraftarın maç sonu hem Beşiktaş'ı hem de bizi alkışlaması unutulmazdı. Umarım Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerine ulaşır." ifadelerini kullandı.