Casillas'tan endişelendiren haber

Casillas, antrenmanda Beşiktaşlı eski futbolcu Pepe ile birlikte.
Casillas, antrenmanda Beşiktaşlı eski futbolcu Pepe ile birlikte.

Porto forması giyen 38 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Iker Casillas'ın antrenmanda kalp krizi geçirdiğini ve futbolcunun hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. İspanyol eldivenin durumunun iyi olduğu ifade ediliyor.

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'nun formasını giyen tecrübeli kaleci Iker Casillas'tan korkutan bir haber geldi.

Portekiz basınının geçtiği son dakika haberlerine göre İspanyol eldiven bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda kalp krizi geçirdi. Kulüp sağlık personelinin derhal müdahale ettiği futbolcu, apar topar hastaneye kaldırıldı.

  • Hastanede tedavi altına alınan Casillas'ın bilincinin yerinde olduğu ve tecrübeli ismin hayati tehlikeyi atlattığı da gelen bilgiler arasında.

İspanyol kalecinin sezonun kalan maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi. Casillas'ın gelecek sezon ise Porto kalesini korumaya devam edeceği belirtiliyor.

Casillas, Şampiyonlar Ligi'nin en çok forma giyen ismi konumunda.
Casillas, Şampiyonlar Ligi'nin en çok forma giyen ismi konumunda.

Real Madrid'de efsaneleşti

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Iker Casillas, uzun yıllar formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı Real Madrid ile 2 Şampiyonlar Ligi, 3 La Liga şampiyonluğu, İspanya Genç Milli Takım'ı ile de Dünya Gençler Şampiyonluğu yaşadı. Euro 2008 finallerinde de İspanya kalesini korumuş ve kaptanlığını yapmış olan İker Casillas, İspanya ile Avrupa ve Dünya şampiyonluğu yaşadı.