Cem Uzan'dan başkanlık mesajı

​Cem Uzan'dan başkanlık mesajı
​Cem Uzan'dan başkanlık mesajı

20 Ocak'ta Galatasaray'da yapılacak seçimler öncesi Cem Uzan sosyal medyadan sarı-kırmızılı camiaya sosyal medya hesabından mesaj gönderdi.

Türkiye'de yasaklı olduğu için Fransa'da yaşamına devam eden ünlü işadamı ve siyasetçi Cem Uzan,Galatasaray'la ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Fransa'da firari bir hayat sürdüren Cem Uzan, bazı Galatasaraylı taraftarların başkan olması yönündeki isteklerine cevap verdi. Bu konunun hukuken mümkün olması durumunda, başkan adayı olacağını duyuran Uzan, Galatasaraylı taraftarlara şimdiden yıldız transferler için söz verdi.

İşte Uzan'ın başkanlıkla ilgili açıklamaları;

GALATASARAY BAŞKANLIĞINA TALİP OLACAĞIM SÖZ"

  • "Allah nasip ederse bir gün Galatasaray Başkanı olarak Şampiyonlar Ligi kupasını getireceğim, söz. Ibra'yı hazırladım, yönetim korktu. Ben ne yapayım. Gelecek seçimlerde Galatasaray Kulübü başkanlığına talip olacağım, Cimbom'a söz."

"BECEREMEYECEK OLANLAR ÇEKİLSİN"

  • "Benim başkan olduğum Galatasaray'da Drogba emekli, Robben yaşlı kalır. Tüm transferler kendi cebimden ve kendi paramla olacak. Kupalar ise tüm Türkiye'nin. Söz. Yeni hedef Şampiyonlar Ligi, beceremeyecek olanlar çekilsin."