Cengiz Ünder sırrını anlattı

​Cengiz Ünder sırrını anlattı
​Cengiz Ünder sırrını anlattı

Roma forması altında attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Cengiz Ünder, sırrını anlattı.

Sezon başında Başakşehir'den Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder peş peşe attığı gollerin sırrını açıkladı. Fanatik'te yer alan haberde Cengiz Ünder'in uyum sürecini atlatmak üzere olduğu belirtti.

Son iki maçta 3 gol

Cengiz hata sonu attığı gollerden sonra Mehmetçik için selam durdu.
Cengiz hata sonu attığı gollerden sonra Mehmetçik için selam durdu.

Sezon başında 13.5 milyon Euro karşılığında Başakşehir’den, İtalyan devi Roma’nın yolunu tutan Cengiz Ünder, son iki maçtaki performansıyla bir anda Çizme’de gündem yaratmıştı. 1-0 kazanılan Verona deplasmanında zaferi getiren golü atan, son olarak 5-2 galip gelinen Benevento mücadelesinde 2 golün yanı sıra 1 de asist yapan Cengiz, başarısının sırrının ‘gol’ olduğunu söyledi. Sezon başından beri çok iyi çalıştığını ve her zaman kendisini oynayacakmış gibi hazır tuttuğunu ifade eden 22 yaşındaki kanat oyuncusu, “Açıkçası 1 gol atmak beni çok rahatlattı. Verona’ya karşı Roma formasıyla ilk golümü attıktan sonra işler benim için daha kolay hale geldi” dedi.

‘Beklentilerin farkındayım’

“Bir bakıma zinciri kırdım” diyen Cengiz, “Roma’da gerek hocamız gerekse takım arkadaşlarım her zaman bana destek oluyorlar. Benden beklentilerin farkındayım. Daha fazla ilk 11’de oynadıkça, benim için işlerin daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.