Cengiz Ünder'in menajerinden Galatasaray açıklaması

​Cengiz Ünder'in menajerinden Galatasaray açıklaması
​Cengiz Ünder'in menajerinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Cengiz Ünder için menajeri Ömer Uzun'dan açıklama geldi.

Sezon başında 13.4 milyon Euro gibi Türkiye transfer tarihine geçen bir rakamla Başakşehir'den Roma'ya transfer olan genç yıldızımız Cengiz Ünder hakkında transfer dedikoduları bitmek bilmiyor.

Cengiz Ünder'in menajeri, Roma'nın Cengiz'i bırakmak istemediğini açıkladı.
Cengiz Ünder'in menajeri, Roma'nın Cengiz'i bırakmak istemediğini açıkladı.

Geçen hafta Roma kulübüyle yaptığı görüşmede, İtalyan kulübünün Cengiz'i bırakmak gibi bir planlarının olmadığını kendisine ilettiğini belirten menajer Ömer Uzun, konuyla ilgili şunları dile getirdi:

  • "Roma kulübü ile oturduk konuştuk. Devre arası geliyor, belki kiralık filan planları olabilir, biz de ona göre programımızı yaparız. Bu konuda düşüncelerini öğrenmek için gidip konuştum bana kesinlikle böyle bir planlarının olmadıklarını söyledi. Cengiz’den çok memnun olduklarını, İtalyancasının gelişimiyle birlikte adaptasyonunun daha iyi hale gelebileceğini bana ilettiler. Zaten Cengiz’in de Roma’dan ayrılma gibi bir düşüncesi yok. . Şu anda yoğun bir şekilde İtalyanca eğitimi alıyor, hergün eve hoca geliyor. İtalya'ya alışıyor. İnşallah kısa zamanda Cengiz adaptasyon sürecini atlatacak. Kolay değil. Genç bir oyuncu ve Roma gibi büyük bir kulüp adaptasyon süre alıyor."

GALATASARAY AÇIKLAMASI

Cengiz Ünder'in menajeri Ömer Uzun, son günlerde basında çıkan Cengiz Ünder'in Galatasaray'a geleceği iddialarıyla ilgili olarak; "Ne bana ne de kulübe, Galatasaray Kulübü’nden gelen bir şey yok. Hani düşüncelerimizi öğrenmek isterler böyle bir şey de sorulmadı. Nereden çıkıyor bunlar bilmiyorum." ifadelerini kullandı.