Cenk Ergün: Feghouli gelmek için elinden geleni yapıyor

Cenk
Cenk

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Hertha Berlin ile oynanan hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada," Feghouli transferin bitmesi için elinden geleni yapıyor" dedi.

''Feghouli, transferin bitmesi için çok uğraşıyor"

Sinan Gümüş için tekliflerin geldiğini söyleyen sportif direktör, bu konunun hafta içinde açıklığa kavuşacağına vurgu yaptı. Diğer yandan Sinan Gümüş'ün gitmek istediğini de aktaran Ergün, Sinan Gümüş'ün yerine sağ kanada uzun zamandır gelmesi beklenen Feghouli transferi hakkında konuştu: "Gelme ihtimali olan arkadaşlardan sonra yine bir değerlendirme yapacağız. Çok kısa zamanda gidenler ve gelenler açıklığa kavuşacaktır. Feghouli transferin bitmesi için elinden geleni yapıyor"

"Lige hemen adapte olmalıyız"

Avusturya kampı sonunda önemli açıklamalarda bulunan Cenk Ergün gelecek ve gideceklere dair konuştu. İkinci hazırlık kampının hesapta olmadığını söyleyen Ergün, kampın takıma yaradığını belirtti. Diğer yandan lige az bir süre kaldığının üzerinde duran Ergün takımın lige adapte olması gerektiğini kaydetti. Kayseri maçına az bir süre kaldığının altını çizen sportif direktör açıklamasına orta sahaya yaptıkları iki takviyenin değerlendirmesini yaparak devam etti: "Badou N'Diaye ve Fernando'nun ikinci yarıda girip gösterdiği performans, takıma ne kadar katkı vereceklerinin göstergesi oldu. Hazırlıksız bir şekilde oyuna girdiler ama iyi performans gösterdiler"

''Transfer devam edecek"

Yapılan yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlayacaklarını söyleyen Cenk Ergün transfer çalışmalarının devam edeceğini belirterek çoğu pozisyon için arayışlarının devam ettiğini aktardı. Öte yandan takımdan ayrılacak olan isimlerin olduğunu da vurgulayan Ergün açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Lig başlamış olsa da transfer bizim için devam ediyor. Her maç bizim için final. 34 finalimiz var. Biz böyle bakıyoruz. Lucescu konusunda açıklamayı yönetim yapmıştı, benim dışımda gelişen bir konu. Üzerimize düşeni yapacağız"

''Denayer geri dönmek istiyor"

"Denayer için resmi olarak Manchester City ile görüşmelerimiz oldu" diyen Cenk Ergün City'nin oyuncu üzerine bazı düşünceleri olduğunun ve düşüncelerin uyuşmadığının altını çizdi.

Transfer çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler veren Sportif direktör, sözlerine hazırlık maçlarındaki performansa değinerek son verdi: "Hazırlık maçlarında istediğimiz sonuçlar ortaya çıkmadı ama tüm futbolculara şans veriyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız gayet iyi oynadı. Mariano'nun performansı ortada. Gomis kaçırsa da pozisyona giriyor artık. Belhanda, Maicon hepsi iyi oyuncu''