Cenk Tosun, şampiyonluk favorisini açıkladı

Cenk Tosun bu sezon forma giydiği 25 maçta 3 gol atarken 3 de asist yaptı.
Cenk Tosun bu sezon forma giydiği 25 maçta 3 gol atarken 3 de asist yaptı.

Kariyerini Everton'da sürdüren milli futbolcu Cenk Tosun, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında favorisinin Medipol Başakşehir olduğunu söyledi.

İngiltere Premier lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Cenk Tosun, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını ve Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.

TRT Spor'a konuşan milli futbolcu, "Beşiktaş kazanıyor ama takım içinde sıkıntılar var, taraftarlarla özellikle son zamanlarda bir uyuşmazlık var. Neler düşünüyorsun?" sorusuna şu yanıtı verdi:

  • Devre arasında Beşiktaş nokta transferler yaptı. Burak ağabey olsun Kagawa olsun. Keşke bu transferleri sezon başında yapsaydık daha başarılı olabilirdik diye düşünüyorum. Beşiktaş büyük bir camiadır. Taraftarları hiçbir zaman desteğini eksik etmemiştir. Son 3-2 yendiğimiz maçta o kadar pozisyona girdik ama Serkan ağabey kalesinde devleşti. Beşiktaş'ın daha rahat maçlarının olacağını umuyorum. Bu saatten sonra şampiyonluk zor gibi gözüküyor. Benim şampiyonluktaki favorim Medipol Başakşehir. Beşiktaş'ın ligi en üst noktalarda bitirmesini ümit ediyorum.