Cenk Tosun'un ilk 11'deki yeri sallantıda

​Cenk Tosun'un ilk 11'deki yeri sallantıda
​Cenk Tosun'un ilk 11'deki yeri sallantıda

Beşiktaş'tan rekor bir bedelle Cenk Tosun'u transfer eden Everton'da ileri uçtaki kısırlık can sıkmaya devam ediyor. Everton Teknik Direktörü Sam Allerdyce da yaptığı açıklamada bu duruma dikkati çekerken, bir diğer forvet Niasse ile yolların ayrılmayacağını dile getirdi.

Gol yollarında sancılı bir dönemden geçen Everton, Beşiktaş'tan Cenk Tosun'u kadrosuna katmasına rağmen bu sıkıntıya henüz çare bulamadı.

1-1 sona eren West Bromwich karşılaşmasında Cenk Tosun 69 dakika oyunda kalırken, etkili bir performans sergileyemedi. Milli futbolcu oyunda çıktığı sırada bir grup taraftar tarafından yuhalandı.

Cenk'in yerine oyuna Niasse da golle buluşunca, Milli futbolcunun ilk 11'deki yeri tehlikede yorumlarına neden oldu. Maç sonrasında Everton Menajeri Sam Allerdyce ise "Cenk kısa sürede toparlanacaktır" diyerek Cenk Tosun'un arkasında durdu.

"NİASSE'I KESİNLİKLE SATMAYACAĞIZ"

Cenk'in yerine maça giren ve golle buluşan Niasse için Sam Allerdyce'tan sürpriz bir açıklama geldi.

Everton, Niasse'yi gözden çıkarmış, bu nedenle Cenk Tosun'u kadrosuna katmıştı. Fakat Allerdyce maç sonrasında "Asla Niasse'ı gönderemem. Bu riske giremem. Ona sezon sonuna kadar ihtiyacım var" açıklamasını yaptı. Bu açıklamada milli yıldızın 11'deki yerinin sağlam olmadığı şeklinde yorumlandı.

🙃 Gülüyor.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()