Cocu'nun planı hazır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu

Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun hücum planında kilit ismin Benzia olacağı iddia edildi.

Türkiye kariyerindeki ilk derbisinde Beşiktaş'ın karşısına çıkacak Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun, rakibi yıkacak ekibini belirlediği öne sürüldü.

Skor’un haberine göre Hollandalı hocanın kozları Benzia, Ayew ve Slimani olduğu belirtildi. Taktik çalışmalarda bu üç oyuncuyla yakından ilgilendiği ifade edilen Cocu’nun, bire bir konuşmalar da yaparak beklentilerini anlattığı öne sürüldü.

Benzia, Fenerbahçe formasını ilk defa Konyaspor maçında giydi.
Benzia, Fenerbahçe formasını ilk defa Konyaspor maçında giydi.

Fenerbahçe'nin oyun planında Benzia’nın, orta sahada takımın kilit ismi olacağı ve oyunu yönlendireceği belirtildi.

Cocu'nun dikine oynamasını ve derinlemesine paslar atmasını istediği Cezayirli yıldızın, orta saha ile hücum arasındaki pas bağlantısını sağlayacağı, asistleri ile Slimani'yi besleyeceği ifade edildi.

Andre Ayew, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Kayserispor'a attı.
Andre Ayew, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Kayserispor'a attı.

Kanarya'nın diğer Cezayirlisi Slimani’nin de 1 numaralı hücum kozu olacağı iddia edildi. Ayew’in de kanattan hem Slimani'yi destekleyeceği hem ceza alanına girip gol arayacağı hem de kendi bölgesindeki rakibi Quaresma'yı durdurmaya çalışacağı belirtildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Günaydın. Burası Kadıköy!

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()