Çok konuşulacak takas: Cenk gidiyor, dünya yıldızı geliyor

Çok konuşulacak takas: Cenk gidiyor, dünya yıldızı geliyor​
Çok konuşulacak takas: Cenk gidiyor, dünya yıldızı geliyor​

Beşiktaş, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbol ve attığı gollerle Avrupa devlerinin dikkatini çeken Cenk Tosun'a gelmesi muhtemel teklifler için şimdiden planlarını yapmaya başladı.

Beşiktaş, bu sezon bir anda yıldızı parlayan ve Avrupa'nın önemli kulüplerinin iştahını kabartan Cenk Tosun'u devre arasında satmak istemiyor. Ancak Kara Kartal çok cazip bir teklif gelmesi durumunda B planını da hazırda tutuyor.

Beşiktaş yönetimi, eğer Cenk Tosun'u satarsa onun yerini dolduracak üst düzey bir santraforu listesine aldı. Siyah beyazlı takım, Arsenal'in Cenk Tosun ile ilgilenmesini fırsata çevirmek istiyor. Beşiktaş, Premier Lig'den ayrılmak isteyen Olivier Giroud'yu gündemine aldı.

Beşiktaş, Arsenal'de kalıp kalmama konusunda kararsız olan golcüyü muhtemel bir Cenk Tosun-Arsenal transferinde gündeme getirecek.

Sezon başında Lacazette'in transfer edilmesinden sonra çok az forma şansı bulan 31 yaşındaki Fransız golcü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Nerdeyse her gün aklımda Dünya Kupası var. Sahaya çıktığım her an Dünya Kupası şansımı artırmak için elimden geleni yapıyorum. Sadece ayrılmış olmak için ayrılmak elbette iyi değil. Ama Ocak ayında kendime bu soruyu tekrar soracağım." diyerek Arsenal'den ayrılık sinyali vermişti.