Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakta alkışladığı gol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenk Tosun'un golünü ayakta alkışlıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenk Tosun'un golünü ayakta alkışlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cenk Tosun'un Moldova karşısında 54. dakikada attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Erdoğan, milli futbolcunun golünü ayakta alkışladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takım ile Moldova arasında Eskişehir’de oynanan 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçını izledi.

Yeni Eskişehir Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayan maçı izlemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Eskişehir’e geldi. Maçın ikinci yarısına yetişen ve mücadeleyi stattan izleyen Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay ve diğer isimler eşlik etti.

Milli takımımızın başından sonuna kadar üstün götürdüğü maçın ikinci yarısında tribündeki yerini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayağının tozuyla Cenk Tosun’un golünü izledi. Yetenekli golcü, ikinci yarının başlama düdüğünden 9 dakika sonra ağları sarstı ve skoru 3-0’a getirdi.

  • Cenk Tosun’un 54. dakikada attığı golün ardından büyük sevinç yaşayan Erdoğan, milli yıldızın golünü ayakta alkışladı.