Demirkol: Burak Yılmaz hakkında kitap yazmak lazım

Millilerimiz, Moldova maçının ardından tribünleri selamlıyor.
Millilerimiz, Moldova maçının ardından tribünleri selamlıyor.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, 4-0'lık Moldova galibiyetinin ardından milli takım hakkında kritik değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, hem Cenk Tosun hem de Burak Yılmaz'ı yere göğe sığdıramadı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye’nin Moldova’yı 4-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ay yıldızlı ekibin ilk iki maçta skor yükünü çeken Burak Yılmaz ve Cenk Tosun hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Demirkol, her iki futbolcuyu da yere göğe sığdıramadı. Demirkol, Burak Yılmaz için “parantez açmak yetmez, kitap yazmak lazım” derken; Cenk Tosun içinse “La Liga’da oynasa 20-25 gol atardı” ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol’un Burak Yılmaz yorumu

  • Burak Yılmaz'a parantez açmak yeterli değil, kitap yazmak lazım. Burak, Trabzonspor'da da atıyordu. Garanti golcü. Burak 17 yaşından beri Türkiye'de üst düzey futbolcu. En sonunda buldu pozisyonunu. İnsan bir taraftan üzülüyor. Dün basın toplantısında, Dünya Kupası'nda oynamayabilirim dedi. Hiç beklemiyordum. Hala olgunlaşıyor. Geç oldu ama çok iyi oldu. Beşiktaş taraftarları istemiyordu ama çok çabuk tamir etti.

Mehmet Demirkol’un Cenk Tosun yorumu

  • Rakip takımın medyasının teknik direktörünü sıkıştırmasını izlemek keyifliymiş. Genelde biz yapardık. Premier Lig'e Türkiye'den transfer yapmak çok kolay değil ama keşke Cenk Tosun-İspanya olsaydı diyorum. La Liga'ya çok uygun. Orada oynasa 20-25 golü vardı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🇹🇷 Moldova'nın işi sihirbazlara kaldı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()