Denayer Galatasaray için Manchester City'e rest çekti

Denayer Galatasaray için Manchester City'e rest çekti​
Denayer Galatasaray için Manchester City'e rest çekti​

Manchester City'nin Girona'ya göndermek istediği Denayer, "Ben İspanya'ya gitmek istemiyorum, bırakın Galatasaray'a gideyim diyerek" kulübüne rest çekti.

Transferde önceliği şu an için sol bek olan Galatasaray, stoper bölgesi için de Manchester City'li Jason Denayer için girişimlerini sürdürüyor.

2 yıl önce Galatasaray'da kiralık oynayan Belçikalı savunma oyuncusunun tekrar Galatasaray'da oynamaya sıcak bakması, bu transferde Galatasaray'ın en büyük kozu olarak gösteriliyor. Ancak bu transferin şu ana kadar gerçekleşmesini engelleyen en önemli sebepse; Galatasaray'ın Denayer'i kiralamak istemesine karşın Manchester City'nin genç savunma oyuncusunu satmak istemesi.

Manchester City tarafından Girona'ya gönderilmek istenen Denayer, "Girona, La Liga'ya yeni yükselmiş, küçük bir şehir. Aradığım bu değil" diyerek Manchester City'nin bu isteğine karşı çıktı. City yönetimiyle özel bir görüşme gerçekleştiren Denayer'in Galatasaray'a gitmesine izin verilmesini istediği belirtildi.

ERGÜN: ONU İSTİYORUZ

Sportif direktör Cenk Ergün de, "Denayer bize dönmek istiyor. Biz de onu almak istiyoruz" diyerek bu transfer için istekli olduklarını açıklamıştı. City'nin şartları istenen seviyeye çekilirse 22 yaşındaki oyuncu için KAP'a bildirim yapılacak.

Jason Denayer'in Galatasaray dönemindeki performansının özetini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz;