Derbi sonrası o şarkıyı çalan kişi hakkında flaş karar!

​Derbi sonrası o şarkıyı çalan kişi hakkında flaş karar!
​Derbi sonrası o şarkıyı çalan kişi hakkında flaş karar!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisinin ardından statta yankılanan "Mini mini bir kuş" şarkısı hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak derbi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Albayrak, "Mini mini bir kuş göndermesinden haberimiz yoktu. Anonsu yapan kişiyi eşten çıkardık. Başkanımızda bu duruma çok sinirlendi" dedi.

Güneş devam edecek

Şenol Güneş ile yönetim arasında bir sorunun bulunmadığının altını çizen Albayrak, "Sezon sonu şampiyon olmasak da Şenol Güneş ile devam edeceğiz. Hocamızla hiçbir problemimiz yok” ifadelerini kullandı.

Kocaman’a teşekkür etti

Derbi sonrasında Aykut Kocaman’ın yaptığı açıklamayı takdir ettiğini belirten Albayrak, “Aykut Kocaman’a da teşekkür ederim. Maç sonunda, “Keşke ofsaytı hakem görseydi” dedi. Aykut Kocaman da önemli bir spor adamı. Ne kadar güzel, olumlu bir şekilde konuştu. Bizim lehimize hak etmediğimizi de vermesin hakem” dedi.

“Kıvılcımı o yaktı”

Quaresma hakkında konuşan Albayrak, “Öfkemizi kontrol etmemiz gerekiyor. Quaresma ile maçtan sonra konuştuk. O gün çok istekliydi. Erken gol yedik. İlk yarı biraz sendeledik. Quaresma çok ciddi anlamda istedi, arzuluydu. Takımda kıvılcımı yaktı, arkadan da diğer oyuncularımız katıldı. Emeği fazla. Tüm takım özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadı. Hak ederek 3 puan aldık. Bir kere daha taraftarın gönlünde taht kurdu Quaresma. Biz iki kupayı da istiyoruz. Bizim için öncelik yok. İkisini de alacağız diye konuştu.