Derbide Eljif Elmas'ı izleyecekler

Eljif Elmas, Zenit maçında kaçırdığı golün ardından üzülüyor.
Eljif Elmas, Zenit maçında kaçırdığı golün ardından üzülüyor.

Fenerbahçe'de bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan ancak milli takımda göz dolduran Eljif Elmas, ismini Avrupa devlerinin transfer listesine ekletmeyi başardı. Pazar akşamı oynanacak derbide Lazio, Fiorentina ve Zenit'in gözlemcileri Eljif Elmas'ı tribünden takip edecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Eljif Elmas, milli takımda gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa’nın 3 önemli takımının radarına takıldı.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; genç futbolcuyu kadrosuna katmak için en istekli olan İtalyan devi Lazio, Pazar akşamı oynanacak Galatasaray derbisine gözlemcilerini gönderecek. Eljif Elmas hakkındaki raporunu detaylandıracak olan İtalyanlar, sezon sonunda sarı lacivertli takımın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

ZENIT VE FIORENTINA DA PEŞİNDE

Galatasaray derbisinde yalnızca Lazio’nun gözlemcileri olmayacak. İddiaya göre; bir diğer İtalyan devi Fiorentina ve Rus temsilcisi Zenit’in gözlemcileri de derbi maçını Ülker Stadı’nda takip edecek.

  • Fenerbahçe formasıyla bu sezon 23 lig maçında görev alan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına yalnızca 1 gollük katkı sağladı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

😍 Yine bir videoya aşık olduk...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()