Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçını en iyi özetleyen tweet

Dinamo Zagreb - Fenerbahçe
Dinamo Zagreb - Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe, D Grubu'nun ilk hafta karşılaşmasında Dinamo Zagreb 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Fenerbahçe camiasının büyük hayal kırıklığına uğradığı karşılaşma hakkında sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı anacak bir tanesi vardı ki durumu trajikomik bir şekilde olsa da oldukça iyi özetliyordu.

UEFA Avrupa Ligi G Grubu ilk hafta karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe ile Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb karşı karşıya geldi. Maksimir Stadı'nda oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 4-1'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

Karşılaşma sırasında ve sonrasında sarı lacivertli camiada oynanan kötü futbola, teknik direktör Phillip Cocu'nun tercihlerine ve oyuncuların ruhsuz performansı eleştirilerin hedefindeydi.

Hırvatistan deplasmanından farklı mağlubiyetle dönen Fenerbahçe'de isyan havası hakim. Taraftar sosyal medyada mağlubiyetle alakalı bir sürü sebep sıralarken, bunların arasında bir hayli trajik bir o kadar da komik bir paylaşım vardı.

Bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşım kısa sürede paylaşım ve beğeni rekoru kırdı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📊 Phillip Cocu'nun kredisi tükeniyor mu?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()