Dursun Özbek'ten Terim açıklaması

​Dursun Özbek'ten Terim açıklaması
​Dursun Özbek'ten Terim açıklaması

Galatasaray'da Tudor'la yolların ayrılması ve erken seçim kararı sonrasında düzenlenen basın toplantısında Başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu.

  • "Galatasaray bugün olduğu gibi, Mayıs'ta da şampiyonluğun en önemli adaylarından birisidir. Mayıs 2018'e giderken, mevcut yönetimin daha güçlenmesi ihtiyacı hasıl olmuştur. Mayıs 2018'e yürüyüşümüz çok kuvvetli olmak zorundadır. Artık kenetlenme zamanı. 20 Ocak'ta kim seçilirse seçilsin, geriye kalan Galatasaraylıların tek görevi var, onun etrafında birleşmek. Seçim kararını dün akşam aldık ve şu ana kadar kimseyle görüşmedim."
  • "Galatasaray'a hizmet etme arzusunda olan kim varsa onunla görüşeceğim. Seçim kararını dün akşam aldık ve şu ana kadar kimseyle görüşmedim. Galatasaray'a hizmet etme arzusunda olan kim varsa onunla görüşeceğim. Şunu rica ediyorum, hizmete davet edilen arkadaşlar bu hizmetten kaçmasın. Galatasaray bunu hak etmiyor. Bunu neden Galatasaray'a yapıyorsunuz? Başkan ve yönetimi yıpratmak isteyenler, Galatasaray'a vurmaya başladı. Yönetimi, başkanı zora sokmak istiyorlar. Galatasaray hepimizin. Neden Galatasaray'a vuruyorsunuz? Bir şeye asla müsaade etmem. Kimse Galatasaray'ın kılına zarar veremez!"

TERİM AÇIKLAMASI

  • "Fatih Terim, Galatasaray'a müthiş hizmetler etmiş biridir. Ancak son dönemde çok fazla yıpratılıyor. Bu yapılmamalı. Son dönemde yaşanan tartışmaların Fatih Terim'i üzdüğünü düşünüyorum."

"TUDOR GALATASARAY'A HİZMETTEN UZAKLAŞTI"

  • "Tudor öyle bir lince uğradı ki, 9 puan öndeyken bile eleştiriliyordu. Sayın Tudor, gerek psikolojik gerekse mental olarak Galatasaray'a hizmet etmek seviyesinden uzaklaşmaya başlamıştı. Galatasaray başkanlığı günlük, bir ay önceden karar verilen bir şey değildir. Galatasaray başkanlığı için seneler öncesinden çalışmaya başlanır. Bugünden itibaren çağrı yapıyorum, başkan adayı olarak seçime girecek herkese kapımız açık. Galatasaray'ı hedefine ulaştırmak için başkanlığa adayım. Ben, Galatasaray'ın bu görevine talibim!"