Efecan Karaca'dan Galatasaray itirafı

Efecan Karaca, milli takıma alınmanın mutluluğunu yaşıyor.
Efecan Karaca, milli takıma alınmanın mutluluğunu yaşıyor.

Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Efecan Karaca, Galatasaray altyapısına girme hikayesini anlattı.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Aytemiz Alanyasporlu Efecan Karaca, sarı-kırmızılı takıma alınma hikayesini anlattı.

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'ın kendisini istediğinde çok şaşırdığını söyleyerek şöyle konuştu:

  • Kireçburnu altyapısında başladım. Babam amatör takımda antrenörlük yaptığı için orada başladım. Babam, Kireçburnu’nda bir yıl antrenörlük yapmış. Babamın adı Serhat, "Sarı Serhat" derlerdi. Sonra Sarıyer’de oynadım. Kireçburnu’nda Fatih Hoca vardı, Sarıyer’in altyapısına aldılar. Galatasaray ile Florya’da hazırlık maçı yapıyorduk. O zaman ilk defa görmüştük çim sahayı, gol atmıştım ben de. Rahmetli Zafer Koç ile Sefer Karaer beni aldılar. 12-13 yaşındaydım. Hatta babamı aramışlardı, ben inanamamıştım. Fatih Hoca, demişti ki: "Baban beni arasın!" Aradı babam. "Galatasaray seni istiyor" dedi. Şoke olmuştum. 341T vardı o zaman halk otobüsü; onunla Cevizlibağ’a gidiyordum, oradan da minibüsle Florya’ya Küçükken bazen annem, bazen babam, bazen de amcam 15 yaşıma kadar her gün beni götürüp getirdiler. Danone Kupası için Fransa’ya gitmiştik. İlk uluslararası tecrübem oradaydı.