Eljif Elmas formayı kaptı!

Eljif Elmas'ın Dinamo Zagreb maçına ilk 11'de çıkması bekleniyor.
Eljif Elmas'ın Dinamo Zagreb maçına ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Süper Lig'de Feenrbahçe, 3 maç yenilginin ardından Konyaspor deplasmanında Eljif Elmas'ın golüyle 1-0 kazandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Konya'da kazanan 11'den sadece bir ismi değiştireceği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftadır galibiyete hasret olan Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında bu özlemine son vermişti. Sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan sarı lacivertlilerde artık gözler, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın oynanacak Dinamo Zagreb karşılaşmasına çevrildi.

Fanatik'in haberine göre Hırvatistan’daki mücadele öncesi teknik direktör Phillip Cocu’nun, son maçta kazanan kadroda birden fazla değişiklik yapması beklenmediği belirtildi. Artık takımın bir ideal 11’inin olmasını istediği ifade edilen Cocu’nun, tek değişikliğini Aatif’tan yana kullanacağı iddia edildi.

Fenerbahçe’de sakatlıktan dönen ve Konya maçında 61 dakika sahada kalan Faslı yıldızın yerine 11’de, maçı kazandıran golü atan genç yıldız Elif Elmas’ın olacağı öne sürüldü.

  • Deplasmandaki mücadelede ayrıca Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Berke Özer, Kameni, Dirar, Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu, Tolga Ciğerci ve Soldado yer almayacak.

Devler onun peşinde

Sarı lacivertlilerin yükselen yıldızlarından biri olan Makedon oyuncu Elif Elmas, geleceğin en önemli yetenekleri arasında gösteriliyor.

Fenerbahçe’nin kendisinden çok şeyler beklediği genç futbolcunun peşine Avrupa’nın önemli kulüplerinin düştüğü belirtildi. Alınan bilgiye göre Atletico Madrid, Lyon, Manchester City, Borussia Dortmund, Spartak Moskova ve Roma gibi takımların yetkililerinin, Elmas’ı takibe aldıkları iddia edildi.