Emiliano Sala'yı taşıyan uçak radardan kayboldu

Sala ile sezon başında Galatasaray da ilgilenmişti.
Sala ile sezon başında Galatasaray da ilgilenmişti.

Fransız ekibi Nantes'dan Cardiff City'e transfer olan Emiliano Sala'yı taşıyan turistik uçağın dün saat 20.30 sularında radardan kaybolduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Fransız takımı Nantes'dan, Galler ekibi Cardiff'e transfer olan golcü futbolcu Emiliano Sala, takım arkadaşlarıyla vedalaşmak üzere Fransa'ya gelmişti.

Fransız haber ajansı AFP'nin aktardığı bilgilere göre Arjantinli futbolcu dün akşam Nantes'dan kalkan ve Galler'e gitmekte olan turistik uçağın içerisindeydi.

  • Uçak dün saat 20.30 sularında Manş Denizi üzerinde radardan kayboldu. Uçağın ve oyuncunun durumu ile alakalı henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kulüp tarihine geçmişti

Cardiff City Kulübü, iki gün öce 28 yaşındaki Sala ile 2022 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Transferin, kulübün bonservis rekoru kırılarak gerçekleştirildiği açıklanmış, İngiltere basınında, Cardiff City'nin Sala'nın transferi için 15 milyon sterlin ödeyeceği öne sürülmüştü.

Takım arkadaşlarına veda: Son kez, hoşça kalın

Önceki günlerde Cardiff formasıyla basına poz veren Sala, imza töreninin ardından Fransa'ya dönerek takım arkadaşlarıyla vedalaşmıştı. Yıldız futbolcu, arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafı ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, "Son kez, hoşça kalın" yorumunu düşmüştü.


Arama çalışmaları yeniden başladı

Manş Denizi'ndeki Guernsey Adası'nın 20 km kuzeyinde radardan kaybolduğu ifade edilen uçağı arama çalışmalarından dün gece sonuç alınamadığı ve bu sabah arama çalışmalarının yeniden başladığı bildirildi.

Sala'yı taşıyan uçak Guernsey Adası'nın 20 km ilerisinde kayboldu.
Sala'yı taşıyan uçak Guernsey Adası'nın 20 km ilerisinde kayboldu.