Emre Belözoğlu emeklilik tarihi verdi

Emre Belözoğlu
Emre Belözoğlu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

Tecrübeli oyuncu, TRT Spor’da katıldığı programda yeni sezon öncesinde geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, canlı yayında "Abdullah Avcı olmasaydı bu sezon futbolu bırakabilirdim. Ama büyük ihtimalle sezon sonunda aktif futbol yaşantımı sonlandıracağım" dedi.

Kariyerine Galatasaray’da başlayan 37 yaşındaki oyuncu daha sonra Avrupa’da Inter, Newcastle United, Atletico Madrid gibi takımların formasını giydi. Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir’e transfer olmadan önce Fenerbahçe formasını giymekteydi.

"TARAFTARLARDAN CİDDİ BEKLENTİMİZ VAR"

Emre Belözoğlu, taraftarlara seslenmeyi de ihmal etmedi. Deneyimli isim, "Biz her sene yeni hedef koyuyoruz. Milos da Soner de çok değerli oyuncular. Kulübümüzde yıllarca süren bir sistem var. Bu sene geçen senenin üzerine koymak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Ama bu kolay olmuyor. Rakiplerimiz şampiyonluk kültürü olan kulüpler. Taraftarımızdan çok ciddi beklentimiz var. Taraftarsız zorlandığımız zamanlar oldu" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı hakkında da konuşan milli futbolcu, hocasını Fransız teknik adam Arsene Wenger ile kıyaslamayacağını ifade etti.

Emre Belözoğlu, “Teknik direktörümüz Avcı, gelişmeye açık, her gün kendini yeniliyor, hiçbir zaman kendini yeterli görmüyor. Abdullah hocayı ne Ferguson'la ne Wenger'le kıyaslayamam. Hem kendisini hem oyuncusunu geliştiriyor” şeklinde konuştu.

🔹🔸#emrebelözoğlu #emrebelozoglu #abdullahavcı #ibfk

Emre Belözoğlu (@emrebelozoglu5)'in paylaştığı bir gönderi ()